Wenger uit kritiek op fans Arsenal

Arsenal-manager Arsene Wenger heeft vrijdag op de persconferentie flink uitgehaald naar de supporters van de Londense club. Ook dit seizoen grijpen de Gunners weer naast de titel, terwijl er dit seizoen misschien wel een uitgelezen kans lag om landskampioen te worden.

‘Ik kan de frustraties van de supporters begrijpen. Maar niemand is zo gefrustreerd als dat ik ben’, vertelt de Franse trainer. ‘We hebben dit seizoen de titel verspeeld in thuiswedstrijden tegen de kleinere clubs. Dat heeft ook te maken gehad met de mindere sfeer in het stadion. In de uitwedstrijden hebben we laten zien dat we kunnen spelen als een kampioensteam.’

De oefenmeester steunde verder zijn spelersgroep. ‘Sommige mensen hebben hun vraagtekens bij het karakter van mijn team. Ik zal het zo zeggen: dit team heeft karakter en attitude. Mensen zouden zich dat soort vragen niet moeten stellen, de spelers hebben allemaal een bijzonder karakter’, aldus Wenger, die wellicht zijn selectie wel gaat versterken. ‘We willen ons versterken waar we denken dat het nodig is. Maar het belangrijkste is dat iedereen achter het team gaat staan. Anders is er sowieso geen succes.’

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NL
en_GB nl_NL