Informatie kopen Arsenal-tickets

Het Emirates stadion bezoeken voor een wedstrijd van Arsenal staat bij voetballiefhebbers van over de hele wereld hoog op de verlanglijst en dat is niet vreemd. Het Emirates weet comfort en de typische Engelse voetbalsfeer goed samen te brengen en daarnaast is het de thuisbasis van de mooiste club van Engeland. Kaartjes krijgen voor een wedstrijd van Arsenal blijkt vaak echter lastiger dan gedacht en is in combinatie met transport en verblijf een dure aangelegenheid. Daarom zetten we in dit artikel alle mogelijkheden om een wedstrijd van Arsenal op een rijtje.

 

Tickets bemachtigen via Arsenal met een membership

De goedkoopste manier om aan kaartjes te komen is om ‘lid’ te worden van Arsenal via een “Red Membership”. Dit kan al vanaf 29 pond per jaar. Als Red Member heb je toegang tot de ticketverkoop van Arsenal en kan je dus kaartjes kopen voor de prijs die Arsenal zelf hanteert. Meer informatie over ticketprijzen van Arsenal vind je via deze link  Via een Red Membership kan je niet alleen wedstrijdkaarten kopen van Arsenal, maar heb je ook toegang tot de zogeheten ticket exchange. Via de ticket exchange kun je kaartjes kopen van seizoenkaarthouders op een veilige manier, met Arsenal als tussenpartij. Hiermee heb je garantie dat het op een veilige en eerlijke manier gaat. Sinds de oprichting van de ticket exchange in het seizoen 2007/2008 zijn er al 470.000 tickets verkocht op deze manier.

Vanuit een Red Membership kan je doorgroeien naar Silver of Gold, waarmee je nog eerder toegang krijgt tot kaartjes. Dit heeft vooral bij derby’s en belangrijke wedstrijden een extra voordeel, omdat de vraag dan hoger ligt dan normaal. In principe moet je, als je er vroeg bij bent,  met een Red Membership in staat zijn om voor bijna alle wedstrijden kaartjes te krijgen. Deze optie is vooral aan te raden als je meerdere wedstrijden van Arsenal wilt bezoeken, vanwege de jaarlijkse kosten die bij het membership komen kijken.

 

Tickets bemachtigen via Arsenal zonder membership
Een ander alternatief is om in de vrije ticketverkoop kaartjes te kopen voor Arsenal. Dit houdt in dat alle tickets die niet door members zijn gekocht in een verkoop gaan die voor iedereen toegankelijk is. Gezien de hoge vraag halen de meeste wedstrijden de vrije verkoop niet, en als ze de vrije verkoop halen zijn ze vaak snel uitverkocht. Voor sommige wedstrijden (denk aan de Carabao Cup) zijn er veel kaarten te verkrijgen via de vrije verkoop, maar vaak zijn dit de minder aansprekelijke affiches. Mocht je spontaan een Arsenal wedstrijd willen bezoeken, dan kan het de moeite waard zijn om voor de zekerheid even te kijken of er kaarten in de vrije verkoop zijn. Meer informatie over ticketprijzen in de vrije verkoop vind je via deze link.

 

Tweedehands tickets via het internet

Het is ook mogelijk om via online platformen tickets over te nemen van andere mensen. Vaak gaat het hier om mensen die hun tickets met een gigantische winst willen doorverkopen. Als je een goedkope vlucht en overnachting weet te regelen, kan je overwegen om zo een ticket te bemachtigen. Wij raden aan om goed uit te kijken met wie je in zee gaat – niet alle online verkopers zijn even betrouwbaar. Vaak vragen dergelijke sites overigens ook hoge servicekosten, waardoor je nog duurder uit bent. Als je kaarten weet te scoren voor een leuk bedrag via een betrouwbare doorverkoper, of als er écht geen andere opties zijn, dan kan je overwegen om het op deze manier te doen. Dit brengt echter wel de nodige risico’s met zich mee, die je logischerwijs liever niet neemt als je helemaal naar Engeland vliegt voor een voetbalwedstrijd.

 

Tickets via een voetbal reisbureau
Dit is de makkelijkste maar ook de duurste optie om een wedstrijd van Arsenal te bezoeken. Via deze bureaus kun je een geheel verzorgde voetbalreis boeken, wat inhoudt dat je een pakket kan samenstellen inclusief wedstrijdticket(s), vlucht en verblijf. Vaak zitten hier ook een stadiontour en entree voor het Arsenal-museum bij inbegrepen. Gezien het winstoogmerk van deze bureaus betaal je vaak letterlijk de volle pond, maar aan de andere kant scheelt het een hoop moeite en heb je een aanspreekpunt mocht er onverhoopt iets gebeuren tijdens je reis. Als je genoeg budget hebt en een hoop moeite wilt besparen is deze optie zeker het overwegen waard. Als je overweegt om via een voetbal reisbureau Arsenal te bezoeken, kijk dan goed naar kortingsacties – zo kan je een hoop geld besparen!

 

Er zijn dus verschillende manieren om aan wedstrijdkaarten te komen voor Arsenal, allemaal met de bijkomende voor- en nadelen. Wij hopen dat dit artikel genoeg informatie biedt om tot een weloverwogen keuze te komen. Voor extra vragen kan je altijd contact met ons opnemen!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Informatie kopen Arsenal-tickets”

nl_NL
en_GB nl_NL