Fantasy League | Stand

Vlak voor de aanvang van de competitie kwamen we op het idee om een Arsenal Netherlands fantasy league op te zetten, wat resulteerde in een deelnemersveld van maar liefst 94 managers! Met de interlands in het vooruitzicht is dit een goed moment om de balans op te maken na vier speelrondes.

Gedeelde koppositie
Opvallend genoeg zijn er op dit moment twee managers die bovenaan staan, beide met exact 266 punten. Het gaat hier om Sam Korver met samsappie0294 en Jasper de Veer met oops. In beide elftallen is Arsenal vertegenwoordigd met twee spelers. Samsappie0294 heeft Maitland-Niles en Martinelli als budget opties, terwijl oops gaat voor Aubameyang en Guendouzi. Dit leverde Jasper de Veer met name in de North London Derby veel punten op. Overigens heeft Aubameyang tot nu toe iedere wedstrijd een doelpunt gemaakt of een assist gegeven. Opvallend is trouwens dat beide heren geen enkele speler van Sp*rs hebben, iets wat wij altijd graag zien! De gehele top 10 zie je hieronder:

Plek Naam Clubnaam Aantal punten
1 Sam Korver samsappie0294 266
2 Jasper de Veer oops 266
3 Jeroen van den Bogaerde Tis tegen Jerre 247
4 Justin Riches BRMC 244
5 Austin Ellinor Boom Xhakalaka 244
6 Ruben van Droogenbroeck Racing Bleregem 242
7 Mark van Maaren Inspector Bellerin 241
8 Frank Smit Bafana Bafana 240
9 Lucie K The Bird Catchers 239
10 Keanu Lamot 15 Guys One Cup 236

Zoals je ziet is het bovenin erg spannend, en er zijn een aantal ploegen die aardig in de nek hijgen van de top 10! Onderin?
Lukt het je niet om te stijgen in het klassement? Overweeg dan een wildcard, triple captain of een andere “chip”. Als je bijvoorbeeld je triple captain goed inzet kan je zomaar tientallen punten inlopen. Kijk ook eens naar spelers die weinig gekozen zijn, maar wel gunstige wedstrijden in het vooruitzicht hebben, of waarvan je verwacht dat ze binnenkort veel punten gaan scoren. Ook kan je de volgende site gebruiken voor tips en analyses: https://fantasy.premierleague.com/the-scout.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NL
en_GB nl_NL