AFCNL zoekt: locatie voor fanbijeenkomsten

Hoewel de resultaten dit seizoen voor Arsenal flink tegenvallen, zit de kans op een finale er nog altijd in. Omdat we vorig jaar op het laatste moment van alles moesten regelen om ons evenement tijdens de Europa League-finale mogelijk te maken, zijn we op zoek naar een vaste locatie. We zijn op zoek naar een locatie waar de mogelijkheid is tot het ontvangen van circa tachtig Arsenal-fans en het bekijken van een wedstrijd op een groot scherm, met geluid.

Wat voor locatie zoeken wij?

  • Relatief centraal gelegen in Nederland, dus niet Den Helder of Maastricht.
  • Goed bereikbaar met het OV.
  • Gastvrij personeel.
  • Een locatie die geen tarief rekent voor het gebruik van de ruimte.

Mocht de locatie specifieke eisen hebben voor het ontvangen van de Nederlandse Arsenal-fans, dan kan daar uiteraard over gesproken worden. De voorgaande evenementen, in Utrecht, Amsterdam en Nijmegen zijn een succes gebleken.

Interesse of suggesties? Mail dan naar b.wijker@mediahuis.nl. Alvast dank voor het meedenken.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NL
en_GB nl_NL